Voluntar Asociația (ONG) Vatra MCP

Devino voluntar al Asociației Vatra MCP

Voluntariatul este activitatea desfășurată din proprie inițiativă, de către o persoană care își dedică timpul, energia și talentul pentru a îi ajuta pe ceilalți, fără a primi în schimb o recompensă de natură financiară.

De ce să devin voluntar al Asociației Vatra Meșterilor și Creatorilor de Patrimoniu?

Înveți să ai mai multă încredere în tine. Înveți să fii mai bun și mai înțelegător cu ceilalți.

Îți îmbunătățești competențele de comunicare și lucrul în echipă. Înveți să fii mai responsabil, mai organizat, dar și mai creativ.

Dobândești experiențe practice. Experimentezi și devii conștient de punctele tale forte, respectiv de cele slabe.

Voluntariatul îți poate deschide numeroase perspective și te ajută să capeți experiențe de care doar așa poți beneficia. Indiferent că alegi să practici această activitate în cadrul comunității sau al unei organizații non-guvernamentale, vei cunoaște o mulțime de oameni noi, cu personalități și povești diferite de viață, și vei lega noi prietenii.

Ce beneficii am dacă devin voluntar al Vatra MCP?

Voluntariatul îți oferă posibilitatea să exersezi abilități utile la orice job, cum ar fi munca în echipă, comunicarea, rezolvarea problemelor, planificarea proiectului, managementul sarcinilor și organizarea. Doar pentru că munca voluntară este neplătită nu înseamnă că nu oferă oportunități de învățare și dezvoltare personală. 

Voluntariatul le arată viitorilor tăi angajatori că ești o persoană implicată, proactivă, care vrea să contribuie la comunitatea din care face parte. Mai mult, poți încerca astfel lucruri noi, fără a-ți lua un angajament pe termen lung. De asemenea, vei fi pus în situația de a te expune și de a lua contact cu organizații profesionale care ți-ar putea aduce beneficii profesionale, experiență profeională sau chiar oferte de muncă.

Formular de înscriere ca voluntar

Click or drag a file to this area to upload.