Proiectele noastre

Proiectele Asociației Vatra Meșterilor și Creatorilor de Patrimoniu dezvoltă comunități de oameni care susțin creativitatea umană și făuritorii de patrimoniu.

Ne implicăm să descoperim și să susținem Oamenii cu nume, Oameni creativi.

Olimpiada tinerilor meșteșugari

Asociația Vatra MCP, împreună cu Muzeul ASTRA din Sibiu, susținuți de Consiliul Județean Sibiu, au organizat cel mai mare concurs național destinat tinerilor artiști și meșteșugari. 

Pe lângă susținerea în organizarea Olimpiadei, Vatra MCP a premiat tinerii cei mai talentați, urmând a-i susține și în continuare ... află mai multe detalii

Atelierele Vatra MCP la Posada Rock

Ce au in comun meșteșugurile si rock-ul? Răspunsul este unul simplu si vine din substanța acestora: truda, sudoarea, creativitatea si, nu in ultimul rand, originalitatea…  afla mai multe 

Balkanik Festival

Cu Atelierele de Sculptură, Pictură, Ceramică și Țesături, Olimpicii noștri au fost prezenți în cadrul Festivalului Internațional Balkanic Festival, ediția a 9-a. … află mai multe

Susține Asociația Vatra MCP

Ca persoana fizică sau juridică poți susține activitățile, proiectele și evenimentele noastre prin care descoperim și susținem creativitatea.

Despre proiectele Vatra MCP

Prin proiectele sale, Asociația Vatra Meșterilor și Creatorilor de Patrimoniu are ca principal și esențial obiectiv crearea, dezvoltarea și menținerea a ceea ce implică, total sau parțial, creativitatea, sensibilitatea și acțiunea umană, indiferent de complexitatea ori simplitatea creaților. Lângă Vatra MCP stau și creează oameni cu nume, cu propriile lor identități.

Toate acestea se pot realiza prin acțiunile comune însuflețite ale oamenilor și ale vetrelor de oameni, prin înțelegerea, aprecierea și susținerea a tot ceea ce se naște, dezvoltă și făurește în mintea și din mâinile oamenilor. Proiectele Vatra MCP pot fi propuse și susținute de către orice om cu nume.