Proiectele noastre

Vatra MCP

Să descoperim lumina dulce a oamenilor

În derulare

Proiectele Asociației Vatra Meșterilor și Creatorilor de Patrimoniu dezvoltă comunități de oameni care susțin creativitatea umană și făuritorii de patrimoniu.

Finalizate

Proiectele Asociației Vatra MCP au avut mereu ca scop esențial favorizarea și crearea cadrului în care oamenii creativi să se poată exprima și să expună acest lucru altor oameni și comunități.

Propune proiectul tău

Ne putem implica împreună să descoperim Oameni cu nume, Oameni creativi, pe care să-i susținem, dar și locuri omenești, pe care să le facem cunoscute și să le protejăm identitatea.

Despre proiectele Vatra MCP

Prin proiectele sale, Asociația Vatra Meșterilor și Creatorilor de Patrimoniu are ca principal și esențial obiectiv crearea, dezvoltarea și menținerea a ceea ce implică, total sau parțial, creativitatea, sensibilitatea și acțiunea umană, indiferent de complexitatea ori simplitatea creaților. Lângă Vatra MCP stau și creează oameni cu nume, cu propriile lor identități.

Toate acestea se pot realiza prin acțiunile comune însuflețite ale oamenilor și ale vetrelor de oameni, prin înțelegerea, aprecierea și susținerea a tot ceea ce se naște, dezvoltă și făurește în mintea și din mâinile oamenilor. Proiectele Vatra MCP pot fi propuse și susținute de către orice om cu nume.